Po vrlo povoljnim cijenama nudimo Vam svakodnevno prikupljanje utrška ili povremene transporte vrijednosnih pošiljaka uz maksimalnu diskreciju. Pojednostavite svoje poslovanje, smanjite svoje troškove, uštedite vrijeme i povećajte sigurnost. U slučaju da se više korisnika nalazi na istoj lokaciji cijena usluge je znatno povoljnija. Posebno obučeni i educirani naoružani zaštitari vrše prijenos, prijevoz i pratnju novca i vrijednosnih pošiljaka u sigurnosnim koferima te u posebno opremljenim vozilima.

 

Videonadzor ima prvenstvenu namjenu da odvrati ljude od nedopuštenih aktivnosti, no njime se također omogućuje nadzor, dojava, identifikacija i rekonstrukcija događaja koji su u vidnom polju kamera. Spajanjem na naš video centar moguće je nadzirati sustav 24 sata dnevno. Daljinski pristup korisnika moguć je putem telefonske i mobilne linije ili interneta. Sliku je moguće pratiti na PC-u, PDA uređaju ili mobitelu.

 

Pouzdan nadzor nad tim komu je i u koje vrijeme dozvoljen ulaz u određene prostorije eliminira mogućnost neovlaštenog pristupa podacima, imovini i slično. Svaka osoba dobiva karticu za ovlašteni pristup koju provlači kroz magnetski čitač. Svi čitači u sustavu su povezani s centralom koja odlučuje o tome je li toj kartici ulaz u tu prostoriju trenutno dozvoljen ili nije. Na taj način moguće je i vrlo učinkovito kontrolirati radno vrijeme djelatnika.

 
 
 

11.04.2007.
Svečano otvoren moderni centar namještaja TOP INTERIJER u Dugopolju. Investicija je to poljske tvrtke Top Shopping. Bonačić Security štiti objekt i imovinu u njemu kombinacijom tehničke i tjelesne zaštite.

11.04.2007.
Bonačić Security štiti Brodosplit brodogradilište u Splitu . Pošto je na javnom natječaju izabrana ponuda naše tvrtke, nakon pripremnih radnji preuzeli smo zaštitu splitskog brodogradilišta.

01.04.2007.
Pozivamo sve koji su zainteresirani za rad na poslovima čuvanja i zaštite objekata u Splitu da nam se jave radi mogućnosti stalnog zaposlenja počevši od 11.04.

Potrebna je licenca za zaštitara ili čuvara, odgovornost u izvršavanju dnevnih radnih obveza, te konkrektnost i otvorenost u komunikaciji sa ostalim zaposlenicima. Nudimo vrlo korektne međuljudske odnose. Razumjevanje za obiteljske i osobne potrebe i probleme Stabilna primanja koja u ovoj godini neće mjesečno iznositi manje od 3.100,00 kuna za rad u smjenama. Mogućnost napredovanja u poslu. Molimo sve zaiteresirane za rad u našem društvu da nam se jave što prije radi konkretnijih razgovora. Kontakt telefon: 021 460 666

 
   
 
 
Powered by NOVACOM - creative communications - www.novacom.hr