Naši zaštitari i čuvari paze na sigurnost, nadgledaju sredstva tehničke zaštite, obavljaju kontrolu ulaza i izlaza osoba, vozila i robe, provjeravaju identitet osoba, vrše pregled osoba, predmeta i vozila te daju smjernice i upozorenja. Mogu obavljati recepcijske poslove i upravljati telefonskom centralom te vršiti još mnogo korisnih zadaća.

 

Ugradnjom alarmnog sustava spojenog na centralni dojavni sustav omogućava se automatska detekcija provalničke aktivnosti te uključenje uređaja za uzbunjivanje i dojavu po kojoj slijedi brza intervencija ovlaštenih zaštitara. Ovakvi sustavi također imaju mogućnost daljinskog uključivanja i isključivanja, praćenje stanja napajanja električnom energijom i sl.

 

Sustavi vatrodojave detektiraju pojavu dima kao posljedicu početne faze razvoja požara te preko centrale kao središnje jedinice upozoravaju pomoću sirena na pojavu požara, a preko telefonskog dojavnika alarmiraju naš dojavni centar gdje dežurni operater odmah vrši dojavu vatrogascima.

 

Za zaštitu od razbojstva koristi se skrivena panik tipka čija aktivacija omogućuje neprimjetnu, tzv. tihu dojavu alarma u dojavni centar, bez uključivanja sirene. Po svakoj dojavi vrši se brza intervencija najbliže interventne ekipe i dojava policiji.

 

 
 
 

Svečano otvoren moderni centar namještaja TOP INTERIJER u Dugopolju. Investicija je to poljske tvrtke Top Shopping. Bonačić Security štiti objekt i imovinu u njemu kombinacijom tehničke i tjelesne zaštite.

Bonačić Security štiti Brodosplit brodogradilište u Splitu . Pošto je na javnom natječaju izabrana ponuda naše tvrtke, nakon pripremnih radnji preuzeli smo zaštitu splitskog brodogradilišta.

Pozivamo sve koji su zainteresirani za rad na poslovima čuvanja i zaštite objekata u Splitu da nam se jave radi mogućnosti stalnog zaposlenja. potrebna je, odgovornost u izvršavanju radnih obveza, te konkrektnost i otvorenost u komunikaciji sa ostalim zaposlenicima. Nudimo vrlo korektne međuljudske odnose. Razumjevanje za obiteljske i osobne potrebe i stabilna primanja Mogućnost napredovanja u poslu. Molimo sve zaiteresirane za rad u našem društvu da nam se jave radi razgovora. Kontakt telefon: 021 460 666


 
 
 
Powered by NOVACOM - creative communications - www.novacom.hr