+
 
 

ISS Bonačić Security Grupu čine zaštitarska društva Bonačić security, I.G. Cobra, MAG.B security i ISS Bonačić koja s još 24 zaštitarska društva, kao podizvođača, nastupa u partnerskom odnosu na tržištu u Hrvatskoj. Bonačić security d.o.o. osnovano je 1998. god. u Splitu na način da su iz trgovačkog društva MAG. B-security izdvojeni poslovi tjelesne zaštite.

BONAČIĆ SECURITY d.o.o.
za zaštitu osoba i imovine
Dinka Šimunovića 2a,
21000 Split, Hrvatska


Prikaži Bonacic Security na vecoj karti
ZASTITAR

Na području cijele Hrvatske pronalazimo optimalna rješenja sustava zaštite kako bi smo našim korisnicima pružili veću sigurnost i smanjili troškove. To je moguće zbog jako brzog tehnološkog razvoja i pojeftinjenja sredstava tehničke zaštite, te njihove kombinacije sa nekim oblicima tjelesne zaštite.

 

Naši tehnički timovi ugrađuju kvalitetnu opremu vrhunskih proizvođača. U suradnji sa našim podizvođačima gotovo na svakom mjestu u Hrvatskoj možemo na najbolji način vršiti tehnički nadzor i kombinirati ga sa brzom reakcijom patrole lokalnih zaštitarskih tvrtki.

 

Obavljamo poslove tjelesne i tehničke zaštite za više od 2500 korisnika širom Hrvatske među kojima su: VIPnet, Tehnogips, Studenac, Brodosplit brodogradilište, Hrvatske ceste, Autohrvatska, Top Interijer, Jadranska pivovara, Jadrankamen, Brodomerkur, BMW Croatia, Magma, Vetropack, Overseas Express i drugi.

 
 
 


Naši tehnički timovi imaju na raspolaganju širok izbor sustava tehničke zaštite mnogih svjetskih i domaćih proizvođača.

 

 
 
 
Powered by NOVACOM - creative communications - www.novacom.hr