NAŠ IZAZOV je Pronalaženje optimalnih rješenja za pružanje integriranih usluga tehničke i tjelesne zaštite ljudi i imovine poslovnim i privatnim korisnicima temelji se na:

· suvramenim tehnologijama
· iskustvu
· stručnosti
· pažljivom odabiru suradnika
· kreativnosti
· motivaciji

Imamo svoj vlastiti dojavni centar koii uživa ugled kupaca ali i konkurencije i ostale stučne javnosti. U suradnji sa našim podizvođačima gotovo na svakom mjestu u Hrvatskoj možemo na najbolji način vršiti tehnički nadzor i kombinirati ga sa brzom intervencijokm patrole lokalnih zaštitarskih tvrtki.

 
CDS

Na području cijele Hrvatske pronalazimo optimalna rješenja sustava zaštite kako bi smo našim korisnicima pružili veću sigurnost i smanjili troškove. To je moguće zbog jako brzog tehnološkog razvoja i pojeftinjenja sredstava tehničke zaštite, te njihove kombinacije sa nekim oblicima tjelesne zaštite.

 
PATROLA

Danas Bonačić Security obavlja poslove tjelesne i tehničke zaštite za više od 2000 korisnika od kojih izdvajamo: VIPnet, Studenac, Hrvatske ceste, Grad Split, Autohrvatska, Jadranska pivovara, Jadrankamen, BMW Croatia, Vetropack, EC Harris, Quehenberger Logistics , Spar, OMCO...

 

ISS Bonačić Grupu čine četiri zaštitarske tvrtke: Bonačić Security, I.G. Cobra, MAG.B security i ISS Bonačić koje zajedno imaju više 2500 kupaca i pored svojih 130 zaposlenika mrežu od 24 podizvođača s kojima nastupaju u partnerskom odnosu na tržištu u Hrvatskoj, ali za sve preuzete poslove materijalno i profesionalno odgovaraju društva ISS grupe.

 
 
 
 

Goran Bonacic

u sjećanje i zahvalnost na
GORANA BONAČIĆA
(1957 - 2013)
 osnivača i prvog direktora društva Bonačić Security d.o.o.

Sigurnost u odgojno-obrazovnim ustanovama

Prva nacionalna konferencija održana Zagrebu prepoznala je Split kao grad koji je uspiješno i na pravi način riješio pitanje zaštite osnovnih škola integrirajući tjelesnu i tehničku zaštitu. Bonačić Security je uspješno osmislio zaštitu osnovnih škola i proširenje sustava tehničke zaštite sa protuprovalnim sustavima te povećanjem ukupnog broja kamera na 286.

 

 
 
 
Powered by NOVACOM - creative communications - www.novacom.hr